Політика конфіденційності

Ми приділяємо значну увагу захисту покупців на сайті bulbul.ua Група компаній ТМ «Буль-Буль» контролює всі вебресурси bulbul, включно з www.bulbul.ua, і несе відповідальність за всі пов'язані з ними дані. Ми дотримуємося всіх положень Закону "Про захист персональних даних".

Уся інформація, надана вами під час оформлення замовлення, коли підписуєтесь на нашу щотижневу e-mail розсилку або створюєте обліковий запис для особистого кабінету на сайті www.bulbul.ua, зберігається у базі даних нашої компанії  і може використовуватися за для покращення сервісу.

У будь-який час ви можете:

  • зробити запит на виправлення або видалення персональних даних;
  • обмежити або відмовитися від обробки персональних даних;
  • за необхідності зробити запит на копію своїх персональних даних.

Ви можете отримати додаткову інформацію про свої персональні дані, які www.bulbul.ua зберігає і обробляє, звернувшись до Відділу обслуговування клієнтів.

 

Команда ТМ «Буль-Буль»  дотримується  чинних правил та законів для здійснення маркетингових дій. Якщо ви користувалися одним з наведених нижче сервісів, ми залишаємо за собою право надсилати вам оновлення наших Загальних положень та умов незалежно від того, відкликали ви свою згоду чи ні. Ми не надсилатимемо вам жодної іншої інформації.

ЗБІР ТА ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

www.bulbul.ua збирає дані:

  • під час відвідування  магазинів сантехніки «Буль-Буль» та купівлі на www.bulbul.ua в наших магазинах чи телефоном
  • коли ви берете участь в опитуваннях, розіграшах, або акціях
  • коли ви звертаєтесь до нашого Відділу обслуговування клієнтів у магазині, в Інтернеті чи телефоном
  • коли ви створюєте профіль користувача на bulbul.ua
  • коли ви підписуєтесь на імейл-розсилку.
  • Коли ви залишаєте відгук про наші товари

 


ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ЗБИРАЄ ТМ «БУЛЬ-БУЛЬ»

З метою покращення онлайн-комерції та рівня задоволеності клієнтів, «Буль-Буль», збиратиме та оброблятиме наступні особисті дані про вас:

  • Адреса електронної пошти
  • Ім'я
  • Адреса
  • Номер телефону
  • Адреса електронної поштової скриньки
  • IP адресу, з якої ви створюєте замовлення
  • Вибір магазину для доставки

Всі дані будуть розглядатися як конфіденційна інформація. Обробка персональних даних «Буль-Буль»  покладається на таку юридичну основу:

  • необхідність виконання договору, учасником якого є суб'єкт даних (наприклад, покупка на bulbul.ua)
  • обробка необхідна для дотримання юридичних зобов'язань, покладених на ТМ «Буль-Буль»(наприклад, дотримання актів бухгалтерського обліку)
  • обробка необхідна для цілей, пов'язаних з законними інтересами ТМ «Буль-Буль» (наприклад, внутрішніх бізнес-цілей, таких як розширення нашого сайту або вдосконалення наших послуг та товарів або виявлення шахрайства)
  • ваша згода (на імейл-розсилку, під час реєстрації облікового запису на сайті)

Адреса електронної пошти покупця використовується лише як інструмент для виконання замовлень. Щоб отримувати електронну розсилку, покупець має надати для цього свій дозвіл.

Ми не використовуємо надані покупцями номери телефонів для дзвінків стосовно наших пропозицій. Телефонні дзвінки можливі лише у разі виникнення проблем із замовленням або за необхідності отримання інформації стосовно доставки.

Ваші особисті дані можуть бути використані у випадку поліцейського розслідування, оскільки ми повідомляємо поліції про шахрайські платежі. Ми надаємо дані про обліковий запис та іншу особисту інформацію, коли це необхідно для дотримання чинного законодавства та запобігання крадіжці або шахрайства, наприклад, у зв'язку з кредитними картками.

ТМ «Буль-Буль» передає особисті дані лише відповідним перевізникам, пов'язаних з доставкою, та не передає, продає або будь-яким чином не надає доступ до вашої особистої інформації третім особам, зокрема іншим компаніям.

Ми зберігатимемо ваші персональні дані лише до тих пір, поки це необхідно для цілей, описаних у цій Політиці конфіденційності. Періоди збереження залежать від типу даних та причини, з якої ми збирали та зберігали ваші дані. Ми постійно переглядаємо наші терміни зберігання, враховуючи наші причини обробки ваших персональних даних та юридичну основу для цього.

ОПЛАТА НА BULBUL.UA

Оплати на сайті www.bulbul.ua здійснюються через захищене з'єднання, яке попереджає несанкціонований доступ сторонніх осіб до платіжних відомостей покупців.

 

КОЛИ ВИ КУПУЄТЕ В МАГАЗИНАХ «БУЛЬ-БУЛЬ»

Ми використовуємо відеоспостереження у наших магазинах. Ми робимо це для забезпечення безпеки наших працівників, запобігання злочинності, а також для надання доказів (й тим самим інформації) під час поліцейських розслідувань у разі будь-якої злочинної діяльності. Відеозаписи зберігаються у захищених середовищах та з обмеженим доступом з боку персоналу охорони.

Зверніть увагу, що на www.bulbul.ua є опції, які ви можете використовувати тільки у тому разі, якщо ваш браузер налаштований на збереження файлів cookie. 

arrow-up